Foto van ramen voorgevel fysiotherapie Purmerplein in Amsterdam vestiging van Corpus Company
Foto van het GVB IJveer 54 tussen Amsterdam-Centraal station en Amsterdam-Noord Overhoeks
Foto eye filmmuseum Amsterdam Fysiotherapie overhoeks
Foto van de behandelkamer in de praktijk aan het Purmerplein in Amsterdam-Noord
Oefenzaal Fysiotherapie Purmerplein Amsterdam

Online consult fysiotherapie

Home / Online consult fysiotherapie

online-consult-fysiotherapie-inloopspreekuur-ipad

Als je gezond bent sta je er vaak niet goed bij stil hoe vanzelfsprekend bewegen is. Daarbij geldt ook dat voorkomen veelal makkelijker is dan genezen. Echter pas als het te laat is en je wat mankeert ondervind je snel hoe vervelend het is een bepaalde beweging niet meer (goed) te kunnen maken. De fysiotherapeut is de specialist die u hierbij kan helpen en bij Corpus Company ben je hiervoor aan het juiste adres. Ten slotte wil je gewoon fit blijven en niet te lang wachten. Een verstoring van je oefenschema als gevolg van bijvoorbeeld een blessure of operatie is nu net niet waar je op zit te wachten. Bovendien is bij acute klachten wachten soms helemaal geen optie.

Wat is een online consult?

online-consult-alle-schermen

Onze therapeuten houden tegenwoordig ook online inloopspreekuur. Voor het online fysio consult maken wij gebruik van een speciaal ontwikkeld extra beveiligd platform zodat de communicatie tussen u en uw therapeut veilig en vertrouwelijk blijft. Omdat het video consult als een website werkt kun je het op alle apparaten met een webcam, microfoon, internet (en een webbrowser zoals bijvoorbeeld Internet Explorer, Chrome of Firefox) gebruiken, het werkt dus ook op je smartphone, tablet of computer zonder dat er speciale software nodig.

Via deze link kun je voor jouw online consult direct een afspraak maken in de agenda van onze therapeuten. Je ontvangt vervolgens een email met de nodige instructies om toegang te krijgen tot jouw account pagina en plaats te nemen in de digitale wachtkamer. Op de dag van je afspraak kun je via die pagina toegang krijgen tot de virtuele wachtkamer. De therapeut haalt u vervolgens op uit de wachtkamer om het video consult te starten.

Voor wie is het online consult geschikt?

Specialist onderzoek patient tijdens fysiotherapie hands-on behandeling

Eigenlijk is iedereen welkom. Het online consult is speciaal geschikt voor iedereen die snel geholpen wil worden en niet direct naar de praktijk kan komen. Het consult wordt voorafgegaan door een online intake die we de online fysio check noemen. Je krijgt dan een aantal vragen voorgelegd die je kunt beantwoorden. Jouw antwoorden kunnen de therapeut helpen de juiste behandeling te kiezen en vormen de basis voor het behandelplan. Een combinatie van online en praktijk consult zijn uiteraard ook mogelijk als uw specifieke behandelplan dat vraagt.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?