Corpus Company

Inhoudsopgave

Millennials

Millennials hebben de reputatie een wispelturige generatie te zijn. Ze laten een merk of product in een oogwenk in de steek voor iets nieuws en spannends. Dit kan het een uitdaging maken om Millennials te bereiken met marketing en reclame. Er zijn echter ook enkele unieke voordelen aan marketing voor deze groep. Deze generatie is duidelijk op zoek naar producten die een soort betekenis en doel hebben, waardoor ze rijp zijn voor merken met een positieve boodschap. In dit artikel verkennen we de nieuwste trends op het gebied van marketing voor millennials, zodat u een effectieve strategie kunt ontwikkelen die hun taal spreekt en deze kansen benut.

Wat is een Millennial?

Een Millennial is iemand die geboren is tussen 1980 en 2000. Om dat in perspectief te plaatsen, dat is een bereik dat kinderen in de luiers tot jonge ouders vandaag de dag omvat. Hoewel soms verward met “Generatie Y”, die eigenlijk het demografische cohort na Millennials is (Generatie Z bestaat uit degenen die na 2000 zijn geboren), wordt de term Millennial veel gebruikt en begrepen. Millennials vormen ongeveer een derde van de Amerikaanse bevolking en zijn de grootste generatie op de arbeidsmarkt. Ze zijn ook de meest diverse generatie in de geschiedenis, met verschillende etniciteiten en culturen die in deze groep vertegenwoordigd zijn.

Video Marketing Strategie voor Millennials

Als grootste consumenten van digitale media, kijken millennials meer video dan ooit. En ze kijken op hun eigen voorwaarden. Dit maakt videomarketing tot een geweldige strategie om millennials te bereiken. De sleutel ligt in het formaat. Millennials willen snelle, gemakkelijk te consumeren inhoud die niet veel van hun aandacht vraagt. Ze kijken ook vaker op hun telefoon. Wat werkt: – Korte en bondige video’s zijn ideaal om millennials te bereiken. Zorg ervoor dat ze licht verteerbaar zijn en gericht op één kernboodschap. – Houd de beelden schoon en eenvoudig. – U kunt ook wat humor toevoegen, omdat dit het gevoel voor humor van millennials aanspreekt. Wat niet werkt: – Verwacht niet dat Millennials lange, langdradige video’s bekijken. Langer dan een paar minuten zal hun aandacht verslappen. – Verwacht ook niet dat uw publiek advertenties gaat uitzitten. Millennials gebruiken eerder advertentieblokkers. – Vertrouw niet op geluid. Uit onderzoek blijkt dat millennials eerder geneigd zijn video’s te bekijken met het geluid uit. Zorg ervoor dat je visuals goed te begrijpen zijn zonder audio.

Smartphone-First Millennial Consumenten

Uit een recente studie blijkt dat 92% van de Millennials zegt dat ze liever een product kopen van een bedrijf dat een zaak steunt waar ze om geven dan van een merk dat geen sociale of ecologische missie heeft. Dit creëert een rijpe markt voor sociaal bewuste merken. Marketing voor millennials gaat over meer dan alleen verkopen. Het gaat erom het verhaal achter uw product te verkopen. Je kunt bijvoorbeeld een product aanbieden dat veganistisch, duurzaam en wreed is. Om millennials te bereiken, moet je in je marketing en op je website vertellen waarom je die keuze hebt gemaakt. Dit geldt ook voor de herkomst van uw materialen.

Voice Command AI Marketing Strategieën

Spraakgestuurde slimme speakers zoals de Amazon Echo en Google Home worden steeds populairder onder millennials. Volgens een studie zal 62% van de Millennials waarschijnlijk in de komende 12 maanden een dergelijk apparaat aanschaffen. Dit opent een hele nieuwe wereld van marketing- en aankoopmogelijkheden. U kunt uw Amazon Echo of Google Home-apparaat zo instellen dat het uw bedrijfsnaam herkent. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u het apparaat gebruiken om toegang te krijgen tot belangrijke informatie over uw productassortiment. U kunt ook aankopen triggeren. U kunt bijvoorbeeld zeggen: “Alexa, bestel nieuw ondergoed bij Poshmark,” en het apparaat zal een bestelling voor u plaatsen. Dit soort spraakbesturingstechnologie geeft u ook de mogelijkheid om aangepaste “vaardigheden” voor uw bedrijf te maken. U kunt bijvoorbeeld uw apparaat zo instellen dat het u herinneringen geeft, het nieuws voorleest of u informeert over het weer.

Millennial Marketing Strategies – Content is Key

Zoals we hebben besproken, zijn Millennials een wispelturige groep met hoge verwachtingen van wat merken kunnen bieden. Dit is de echte sleutel tot het bereiken van Millennials: inhoud. Millennials willen meer interactie met merken dan alleen verkoop. Ze willen het gevoel hebben dat ze als individu worden aangesproken en dat het merk iets te zeggen heeft dat relevant is voor hun leven. Dit is waar content om de hoek komt kijken. Om millennials te bereiken, moet je boeiende content posten op elk kanaal waar je merk online aanwezig is. Of het nu Twitter, Instagram of je blog is, je moet regelmatig boeiende content plaatsen. Dit kan variëren van video’s tot afbeeldingen en blogberichten. Elk kanaal waarop je post moet een soort consistente boodschap hebben die teruggrijpt naar je merk.

Slotwoorden

Millennials zijn een grote en groeiende bevolkingsgroep, die een aanzienlijk deel van de bevolking uitmaakt. Omdat het ook een zeer wispelturige groep is, kan het bereiken van Millennials een uitdaging zijn. Maar als je begrijpt wat hen motiveert en wat ze zoeken in een merk, kun je uitblinken in het bereiken van dit publiek. Om millennials effectief te bereiken, moet je hun winkelpatronen en voorkeuren begrijpen. Je moet je ook richten op het creëren van boeiende content die dit publiek aanspreekt en hen op een persoonlijk niveau aanspreekt.

Gerelateerde blogs

Je hebt misschien ook interesse in:

Waarom is marketing zo belangrijk

Waarom is marketing zo belangrijk

Waarom is marketing zo belangrijk Marketing is belangrijk omdat het bedrijven helpt potentiële klanten te bereiken en een positief imago voor het bedrijf te creëren.

Dagelijks nieuws direct in je mailbox.