Foto van ramen voorgevel fysiotherapie Purmerplein in Amsterdam vestiging van Corpus Company
Foto van de behandelkamer in de praktijk aan het Purmerplein in Amsterdam-Noord
Oefenzaal Fysiotherapie Purmerplein Amsterdam

Fysio netwerken

Home / Fysio netwerken

De fysiotherapeuten uit onze praktijk hebben diverse specialisaties en zijn aangesloten bij fysio-netwerken. Aansluiting bij deze netwerken zorgt voor regelmatig intercollegiaal overleg, intervisie en kennisdeling. Ook wordt gezorgd voor nascholing en verzorgen de netwerken wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling van behandelmethoden en best practices die bij specifieke aandoeningen leiden tot de beste resultaten. Onze aansluiting brengt de patiënt de garantie van de meest effectieve behandeling. De netwerken waar wij momenteel bij zijn aangesloten zijn:

ReumaNetAmsterdam

Reade ReumaNetAmsterdam fysio-netwerken
“ReumaNetAmsterdam is een unieke samenwerking tussen reumapatiënten en de diverse zorgverleners. Het netwerk ontwikkelt zich tot een kwaliteitsnetwerk waarbinnen de reumapatiënt centraal staat en de juiste zorg op de juiste plaats ontvangt.”

Ook nemen wij in 2018 deel in de Amsterdamse Aanpak Gezond gewicht

Andere fysio-netwerken en samenwerkingen

Naast bovenstaande netwerken zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe samenwerkingen en ondersteuning waardoor wij de beste zorg voor onze patiënten kunnen bieden.
Samenwerkingen vanuit reguliere netwerken worden op projectbasis aangevuld met incidentele samenwerkingen. Hebben wij je / jullie nog niet benaderd en heb je een interessant voorstel of idee waar Corpus Company iets in kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via vragen@corpuscompany.nl