Foto van ramen voorgevel fysiotherapie Purmerplein in Amsterdam vestiging van Corpus Company
Foto van de behandelkamer in de praktijk aan het Purmerplein in Amsterdam-Noord
Oefenzaal Fysiotherapie Purmerplein Amsterdam

Corona / COVID-19 revalidatie therapie

Home / Corona / COVID-19 revalidatie therapie

Na besmetting door het COVID-19 virus en eventuele opname op een intensive care of verpleegafdeling mag je weer naar huis. Tijdens een opname gaan onder andere je spieren heel snel achter uit. Het oppakken van je normale leven vraagt daarom een goede begeleiding. Een corona therapeut is de specialist om je hierbij de ondersteunen.

Wij zijn heel trots dat Bente op 17 april 2020 is geslaagd voor haar examen als officieel geregistreerd corona therapeut via chronisch ZorgNet. Via de zorgzoeker van Chronisch ZorgNet (https://chronischzorgnet.nl/nl/zorgzoeker) is Corpus Company met haar drie locaties in Amsterdam en Purmerend de eerste in de regio groot Amsterdam en Waterland die deze specifieke doelgroep kan behandelen.

Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van ruim 2200 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met perifeer arterieel vaatlijden, long- en hartaandoeningen.

De revalidatie na opname in een instelling is een intensief traject dat bestaat een gecombineerde behandeling op maat die gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op afstand wordt uitgevoerd. Voor behandeling is een verwijzing van specialist nodig. Wij staan in direct contact met alle verwijzers en stemmen dit onderling af. Daarbij hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars.

Aanmelden kan via deze link  https://corpuscompany.nl/reserveren bezoek onze algemene pagina over het digitaal consult en ehealth mogelijkheden maar bellen op 020 – 229 7869 en mailen via vragen@corpsucompany.nl kan vanzelfsprekend ook.