Foto van ramen voorgevel fysiotherapie Purmerplein in Amsterdam vestiging van Corpus Company
Foto van de behandelkamer in de praktijk aan het Purmerplein in Amsterdam-Noord
Oefenzaal Fysiotherapie Purmerplein Amsterdam

Guusje Vrijbloed – Fysiotherapeut

Home / Team / Guusje Vrijbloed – Fysiotherapeut
Guusje Vrijbloed – Fysiotherapeut

BIG: 89918698104

Aangenaam! Mijn naam is Guusje Vrijbloed, Fysiotherapeut bij Corpus Company. Iedere cliënt is naar mijn idee uniek, een eigen individu, met een eigen achtergrond, waar als geheel naar gekeken moet worden om te bepalen wat het beste behandelplan is.  Voor mij is er niet veel mooiers dan een half uur intensief met een cliënt bezig te zijn, te puzzelen, maar tegelijkertijd één en al oor te zijn om iemand zijn achtergrond te leren kennen en zo tot de kern van het probleem te komen.
Naast mijn opleiding als algemeen fysiotherapeut blijf ik mij door scholing voortdurend verder specialiseren. Onder andere heb ik de opleiding Orthopedische Revalidatie volgens de 4xT methode heb gevolgd en daarbij nog een tal van aanvullende cursussen gedaan. Hiermee behandel ik patiënten met mooi resultaat en veel voldoening. Het is een methode die gericht is op myofasciaal en arthrokinematisch behandelen, veelal hands-on met als toevoeging oefeningen, training en adviezen om het effect van de behandeling te behouden en daarop weer meer resultaat te kunnen behalen.
Voor die puzzelstukken en de dankbaarheid van de cliënten ga ik elke dag met ontzettend veel plezier naar mijn werk. Weten wat ik wellicht voor u kan betekenen?