Foto van ramen voorgevel fysiotherapie Purmerplein in Amsterdam vestiging van Corpus Company
Foto van de behandelkamer in de praktijk aan het Purmerplein in Amsterdam-Noord
Oefenzaal Fysiotherapie Purmerplein Amsterdam

Danny de Jong – OEFENTHERAPIE MENSENDIECK

Home / Team / Danny de Jong – OEFENTHERAPIE MENSENDIECK
Danny de Jong – OEFENTHERAPIE MENSENDIECK

BIG: 00007189103

Vanaf mijn 17de jaar ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam. Ik wist al snel dat ik met mensen wilde werken. Er is niets mooiers dan te zien hoe de kwaliteit van leven positief beïnvloed wordt door de kennis, adviezen en oefeningen wanneer ik deze overdraag aan u met daarbij de benodigde behandeling. Met mijn vele jaren ervaring in werk, studie en sport heb ik veel kennis opgedaan die ik graag deel om u zo goed mogelijk te helpen.  Ik ben afgestudeerd oefentherapeut mensendieck en volg momenteel de opleiding fysiotherapie in deeltijd. Vanuit oefentherapie leren wij naar het lichaam als geheel te kijken. Met deze visie proberen wij niet de klacht, maar de oorzaak te achterhalen om de klacht verhelpen. Op deze manier leert u zelf met de klacht om te gaan en hoe u deze kunt voorkomen in de toekomst.

Ik volg al 10 jaar lang studies met betrekking tot het menselijk lichaam en elke dag leer ik weer nog steeds wat bij. Dit doe ik met erg veel plezier en ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd. Mijn interessegebied ligt op sportgerelateerde klachten, wat voor sport dan ook. Ik werk twee dagen in Amsterdam Noord en twee dagen in Purmerend, ook in het weekend!