Foto van ramen voorgevel fysiotherapie Purmerplein in Amsterdam vestiging van Corpus Company
Foto van de behandelkamer in de praktijk aan het Purmerplein in Amsterdam-Noord
Oefenzaal Fysiotherapie Purmerplein Amsterdam

Tessa van der Eng – Oefentherapie Mensendieck

Home / Team / Tessa van der Eng – Oefentherapie Mensendieck
Tessa van der Eng – Oefentherapie Mensendieck

BIG: 00007188960

Als oefentherapeut kijk ik naar uw lichaam als geheel en help ik u met het gezond aanleren van bewegen. Want u kunt zich voostellen dat uw lichaam alles doet om de pijn te vermijden en daardoor het hele bewegingsapparaat verstoort raakt. Mijn doel als oefentherapeut is om samen die klachten uit het dagelijks leven te voorkomen, verminderen of verhelpen.

Ik kan helpen met een brede variatie aan klachten, denk aan houdingsklachten klachten op werk of thuis. Ook voor revalidatie na orthopedische aandoeningen of sportblessures kunt u bij mij terecht. Ik werk op maandagochtend, woensdag en donderdagochtend in Amsterdam-Noord. Dinsdagochtend op IJburg en vrijdagochtend in Purmerend.