Foto van ramen voorgevel fysiotherapie Purmerplein in Amsterdam vestiging van Corpus Company
Foto van de behandelkamer in de praktijk aan het Purmerplein in Amsterdam-Noord
Oefenzaal Fysiotherapie Purmerplein Amsterdam

Joey Scholten- Fysiotherapeut

Home / Team / Joey Scholten- Fysiotherapeut
Joey Scholten- Fysiotherapeut

BIG: 89921538304

In Juni 2016 ben ik afgestudeerd aan de HvA te Amsterdam. Al sinds de middelbare school had ik een interesse in het menselijk lichaam, en dan voornamelijk het bewegingsapparaat van de mens.
Momenteel ben ik 3 werkdagen te vinden in de praktijk van Fysio Overlander, de overige 2 dagen werk ik bij een particuliere praktijk in Akersloot. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in een particuliere praktijk en heb ik samengewerkt met een chiropractor op het gebied van revalidatie bij chronische lichamelijke klachten.
Mijn interessegebieden zijn de Manuele therapie en de Psychosomatiek. Ik heb een cursus Kinesio Taping gevolgd en in de nabije toekomst wil ik aan een cursus Dry Needling beginnen. Het blijven innoveren van jezelf is belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor de cliënt.
Een belangrijk punt binnen het behandelproces vind ik het feit dat zowel de therapeut als de cliënt samen actief bijdragen in het herstel van de cliënt, om een zo optimaal mogelijke behandeling te vormen. Een goede sfeer is erg belangrijk in het proces naar herstel, hier streef ik ook naar. Het zien verdwijnen van de klacht geeft niet alleen u, maar ook mij als therapeut voldoening.