Foto van ramen voorgevel fysiotherapie Purmerplein in Amsterdam vestiging van Corpus Company
Foto van de behandelkamer in de praktijk aan het Purmerplein in Amsterdam-Noord
Oefenzaal Fysiotherapie Purmerplein Amsterdam

Joey Scholten- Fysiotherapeut

Home / Team / Joey Scholten- Fysiotherapeut
Joey Scholten- Fysiotherapeut

BIG: 89921538304

In Juni 2016 ben ik afgestudeerd aan de HvA te Amsterdam. Al sinds de middelbare school had ik een interesse in het menselijk lichaam, en dan voornamelijk het bewegingsapparaat van de mens.
Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in diverse particuliere praktijken en heb ik samengewerkt met een chiropractor op het gebied van revalidatie bij chronische lichamelijke klachten.

Mijn interessegebieden zijn de Manuele therapie en de Psychosomatiek. Ik heb een cursus Kinesio Taping gevolgd, evenals de cursus Dry-Needling. Het is naar mijn mening belangrijk om het lichaam als één bewegende keten te zien, waarbij het belangrijk is om bij lichamelijke klachten het hele lichaam na te kijken, in plaats van het gebied waar de klachten zich uiten.

Het blijven innoveren van jezelf is belangrijk, niet alleen voor de therapeut maar ook voor de cliënt.
Een belangrijk punt binnen het behandelproces vind ik het feit dat zowel de therapeut als de cliënt samen actief bijdragen in het herstel van de cliënt, om een zo optimaal mogelijke behandeling te vormen. Een goede sfeer is erg belangrijk in het proces naar herstel, hier streef ik ook naar. Het zien verdwijnen van de klacht geeft niet alleen u, maar ook mij als therapeut voldoening.