Foto van ramen voorgevel fysiotherapie Purmerplein in Amsterdam vestiging van Corpus Company
Foto van de behandelkamer in de praktijk aan het Purmerplein in Amsterdam-Noord
Oefenzaal Fysiotherapie Purmerplein Amsterdam

Berend Bovens – Fysiotherapeut

Home / Team / Berend Bovens – Fysiotherapeut
Berend Bovens – Fysiotherapeut

Door mijn 15 jaar bij de Amstelveense rugby club heb ik veel blessures gezien en gehad en dit heeft mijn interesse in het bewegingsapparaat doen opleven. Tevens heb ik altijd geweten dat ik graag met mensen wil werken ben zodoende mijn opleiding tot fysiotherapeut in 2011 gestart. Helaas heeft dat gezien de blessure gevoeligheid van rugby er wel toe geleid dat ik in 2015 met de sport ben gestopt.

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam in de praktijk van fysio overlander en ik ben hier 5 dagen per week te vinden. Ik heb nog geen master gevolgd maar mijn voorkeur gaat uit naar manuele therapie tot die tijd blijf ik mijzelf innoveren middels het volgen van cursussen.

Mijn motivatie in de fysiotherapie is het bijstaan van patiënten tijdens hun genezingsproces hierbij is het creëren van een prettige sfeer erg belangrijk. Het is naar mijn inziens essentieel dat zowel ik als u werken aan het genezingsproces. Door middel van deze methode zorgen wij samen voor dat u zo snel mogelijk weer de klachten de baas wordt.
Tot ziens in de praktijk!

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?