Foto van ramen voorgevel fysiotherapie Purmerplein in Amsterdam vestiging van Corpus Company
Foto van de behandelkamer in de praktijk aan het Purmerplein in Amsterdam-Noord
Oefenzaal Fysiotherapie Purmerplein Amsterdam

Jorinde van Kaam – Algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut

Home / Team / Jorinde van Kaam – Algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut
Jorinde van Kaam – Algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut

BIG: 89918601704

Sinds 2014 ben ik werkzaam als fysiotherapeute. Het goed laten functioneren van het bewegingsapparaat van de mens heeft mij van jongs af aan geïnteresseerd. Een persoonlijke band en een goede samenwerking met de patiënt vind ik erg belangrijk. Ik werk met mensen van jong tot oud.

Naast het werken als algemeen fysiotherapeute heb ik de Master Manueel Therapie aan de SOMT afgerond. Als manueel therapeute richt ik mij op het beter laten functioneren van gewrichten en op lichaamshouding en bewegingen.

Ik kijk niet alleen naar het gewricht waar u klachten ervaart (gevolg), maar ook naar andere gewrichten, spieren, zenuwen, waar de klacht eventueel vandaan kan komen (oorzaak). Als manueel therapeute i.o. kan ik u helpen bij, bijvoorbeeld, lage rugklachten, nek- en schouderklachten, hoofd- en nekpijn in combinatie met het slecht kunnen bewegen van de nek. Maar uiteraard ook met andere klachten, zoals aan de enkel of knie.